18 February 2006

In arest sau in libertate. Ştefan Rădulescu va fi audiat la Tribunalul Bucureşti (Realitatea TV)

Audierile la Tribunalul Bucureşti în cazul lui Ştefan Rădulescu, fost administrator Tofan Trans, au fost amânate. Vineri, Rădulescu a fost audiat la Parchetul Bucureşti, după ce pe numele său a fost emis un mandat de reţinere pentru 24 de ore. Fostul asociat al lui Gelu Tofan este acuzat de multiple infracţiuni în domeniul economic.

Mandatul de reţinere pe numele lui Ştefan Rădulescu a expirat vineri seară. Audiat la Parchetul General, acesta a susţinut că procesul său nu este decât o farsă, jucată de eternul său rival, Gelu Tofan.

În 2003, Gelu Tofan a făcut o plângere penală la Parchetul General reclamîndu-l pe Ştefan Rădulescu, un fost asociat, de evaziune fiscală, delapidare şi fals pentru că ar fi preluat ilegal trei dintre societăţile sale - Tofan Trans, Rotrans Turnu-Severin si Astra SA.

După ce a fost arestat, Rădulescu a făcut public faptul că procurorul Gherţa şi fostul său partener de afaceri îi şantajează familia şi se folosesc de influenţa lor pentru a-l determina să renunţe de bună voie la firmele menţionate. Deşi plângerile sale au fost găsite neîntemeiate, DNA a redeschis cazul şi a declanşat urmărirea penală pentru cei doi.

No comments: