24 July 1997

Automaxima 2000 - Un program national de distributie a anvelopelor (Auto Capital)

Tofan Grup reprezinta, fara nici o exagerare, producatorul si distribuitorul Nr. 1 de anvelope in Romania. Productia realizata de cele trei firme-Danubiana, Victoria Floresti si Silvania Zalau, in care Tofan Grup detine pachetul majoritar de actiuni- este distribuita prin cele 40 de sucursale judetene ale Tofan Grup. Anul acesta, la 21 iunie, Tofan Grup a initiat un PROGRAM NATIONAL DE DISTRIBUTIE A ANVELOPELOR intitulat: AUTOMAXIMA 2000. Prin acest program, Tofan Grup vrea sa traseze drumul ideal al anvelopelor da la producator la utilizator, astfel incat satisfactiile clientului sa fie pe masura (atat in ce priveste dezideratul calitate/ pret cat si in ceea ce priveste accesibilitatea).
AUTOMAXIMA 2000 se adreseaza, in special, acelora care si-au legat viata de zi cu zi de domeniul distributiei de anvelope, vanzarii de piese de schimb si accesorii auot de orice tip, prestari de servicii in domeniul auto, dar si acelora care sunt interesati sa inceapa acm o afacere in acest domeniu.
Practic, AUTOMAXIMA 2000 se adreseaza miilor de intreprinzatori particulari, dinamici si eficienti, interesati de o relati conntinua si profitabila cu Tofan Grup.
Pentru inceput, AUTOMAXIMA 2000 are in vedere distributia anvelopelor de turism si camioneta produse de Danubiana si Victoria Floresti care, practic, acopera toate solicitarile productiei interne de automobile,de la Dacia la ARO, cat si pentrru autoturismele din gama DAEWOO.
Programul AUTOMAXIMA 2000 prevede ca dealerii cu care s-au perfectat contracte de claborare vor avea un stoc permanent, asortat de anvelope, in valoare totala de peste 20 milioane de lei, aprovizionarea urmand a se face prin sucursalele judetene ale grupului.
In perioada 23 iunie- 4 iulie, o caravana AUTOMAXIMA 2000 a strabatut 10 judete ale tarii si municipiul Bucuresti, purtand fructuoasele discutii cu dealeri de anvelope din 45 de orase, discutii soldate cu incheierea a zeci de contracte de colaborare intre Tofan Grup si reprezentantii unor societati care au ca obiect ce vanzare si anvelope.
In exclusivitate, pentru revista Auto-capital, dl Emil Savonea, Director la Tofan Grup, conducatorul grutului care a insotit caravana in calatoria efectuata in judetele Prahova, Brasov, Mures, Cluj, Bihor, Arad, Timis, Caras Severin, Dolj, Arges si municipiul Bucuresti ne-a subliniat faptul ca, pe tot parcursul, caravana a fost intampinata cu mult interes de catre cei dornici sa participe la acest indraznet program de distributie a anvelopelor in teritoriu care, asa cum au aratat numerosi dealeri, este deosebit de benefic pentru ambele parti.
Pana la 10 iulie, numarul contractelor inchiate cu dealerii din judete s-a ridicat la peste 100. Se prevede ca pana la finele anului in curs, numarul acestor contracte sa ajunga la 500.
-Domnule Sorin Florea, vicepresedinte Tofan Grup, am retinut ca, pentru inceput, AUTOMAXIMA 2000 are in vedere doar distributia de anvelope de turism si camionete produse de Danubiana si Victoria Floresti.Dar, din cate cunoastem, gama sortimentala a acestor doua mari producatoare de anvelope este mult mai diversa…
-Strategia Tofan Grup penrtu distributia anvelopelor in Romania este diferentiata pe grupe de produse. In cadrul grupelor turism si camioneta AUTOMAXIMA 2000 reprezinta una din ideile da baza, ea urmand sa aiba in termen foarte scurt o continuare, pe care vrem sa o pastram ca surpriza pentru clientii nostri.
In ceea ce priveste anvelopele de camion si agricole, strategia de vanzare a Tofan Grup este cea deja cunoscuta si care da, dupa opinia noastra, satisfactie pe intregul lant: producator-distribuitor-utilizatir.Vedeta programului AUTOMAXIMA 2000 este in fapt seria de anvelope de turism Montana cu dimensiuni care, practic, acopera toate solicitarile pe 12”, 13”, si 14”(peste 90 la suta din parcul de turism din Romania).
Aparitia, de ultima ora, a anvelopelor 185/65 R 14 din clasele de viteza T si H este cel mai bun exemplu al acestei grupe de anvelope, intreaga serie putand fi catata cu note maxime in ceea ce priveste aderenta pe uscat si pe umed, nivel de zgomot, confort, intr-un cuvant- performanta.
Uram un bun venit, calduros tuturor participantilor la PROGRAMUL NATIONAL DE DISTRIBUTIE A ANVELOPELOR AUTOMAXIMA 2000!

Vasile APOLOZAN

No comments: